The Fact About اتومبیل برقی That No One Is Suggesting
The Fact About اتومبیل برقی That No One Is Suggesting
Blog Article
دلار ۸۴ هزار و ۱۰۰ تومان شد/ سکه امامی آماده صعود به کانال ۶۲ میلیون تومانی
در حال حاضر اگرچه واردات خودروهای برقی در اولویت وزارت صمت قرار گرفته، اما زیرساختهای لازم برای استفاده از خودروهای برقی از جمله شبکه شارژ خودروهای برقی هنوز در مراحل نخستین خود قرار دارد و بسیاری از شهرها و مناطق کشور بهطور کامل برای این مهم تحت پوشش قرار نگرفتهاند.
مثل تلفنهای همراه و لپتاپها، انرژی مورد نیاز ماشین الکتریکی هم توسط باتری تامین میشود. در واقع باتری نقشی مشابه با باک مدلهای بنزینی دارد.
دنبال نشانههای ترک یا پارگی در شیلنگ باشید. شیلنگ را در آورده و داخل آب قرار دهید. یک سر آن را گرفته و داخل فوت کنید و ببینید که در آب حبابی ایجاد میشود. گرفتگی شیلنگ را هم بررسی کنید. اگر شیلنگ سالم بود یعنی خود میکروسویچ ماشین لباسشویی مشکل دارد و باید عوض شود.
از سویی مرکز تعادل پایینتر و وزن بیشتر خودروها در بخش پایین بدنه نیز سبب شده تا رانندگی با این خودروها راحتتر باشد.
.یواش یواش داخلش آب جمع میشه میشه لطفا راهنمای کنید که مشکل ازکجاست و چه جوری تعمیرش کنم مرسی از لطف تون
از طرفی، عرضه خودروهای برقی در ایران خود با چالشهای خاصی مواجه است و به زیرساختهایی نیاز دارد که حداقل در حال حاضر فراهم نیست. در ادامه با معرفی نقاط قوت و ضعف ماشین های الکتریکی با ما باشید.
علت آبریزی از ماشین لباسشویی، آبریزش از درب لباسشویی و here خراب بودن ماشین لباسشویی در خانه یک مشکل اساسی و نیازمند تعمیرات سریع است. تعمیر ماشین لباسشویی شاید در ظاهر سخت به نظر برسد ولی اینطور نیست و در واقع خیلی هم آسان است.
مدل های دیگر از باتری های مورد استفاده در خودروی های برقی عبارتند از
طبق اطلاعات موجود باتری ساینا برقی با ۴ ساعت شارژ کامل میشود و امکان استفاده از شارژ سریع نیز وجود دارد که در ۴۰ دقیقه باتری را به میزان قابل قبولی میرساند.
قدرتمندترین نیروهای هوایی جهان در سال ۲۰۲۵ متعلق به کشورهاست
افرادی که این خودرو برقی دو نفره را تست کردهاند میگویند با آن حتی میتوانید در تندترین شیبهای خیابانهای تهران نیز حرکت کنید.
درواقع دلیل اصلی برقی کردن خودرو در کشورهای اروپایی گران بودن نفت و مشتقات نفت حاصل از واردات هست.
خودروهای برقی ایرانی سابقهای ۲۰ ساله دارند. اولین ماشین الکتریکی که توسط ایرانیها تولید شد، آریانا نام داشت. بعد از آن خودروهای برقی ایرانی دیگر در مراکز تحقیقاتی دانشگاهی و همچنین توسط شرکتهای خصوصی ساخته شد.